(Android) Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game kodira neskončne točke
Feb 19, 2022 7:06:25 GMT 2
Post by agtrabanalbe on Feb 19, 2022 7:06:25 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončne točke ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Po eni etapi se moramo zanesti na diamante, kar ni mogoče, tudi če dokončamo izziv. Igra za denar. Torej odstranitev.
Poslušam, prenesel sem jo, lahko jo igram vsak dan in ponoči je najboljša igra, popolnoma je kot world Chef in ima skoraj enake stvari kot world Chef
Za igranje te igre je potreben čas. Počasi morate doseči, kar želite. To igro imam že dolgo na različnih napravah in jo vedno prenašam. Vendar potrebujem ČAS, da dosežem napredek, ki si ga želim
Zamrznjeno na stopnji 8...super zabavno, a na stopnji 8 se popolnoma zgreši in obtičam gledam v zvitek z veliko rumeno puščico, ki kaže nanj....do takrat sem užival.... Prosim, popravite
Zaenkrat, na stopnji 7, je ta igra zelo zabavna! Mislim, da bi se morala energija za mini igro preobrniti, če se še naprej kopičiš in pozabiš igrati, sicer se vsa ta dodatna energija izgubi. Vedno je prostor za izboljšave, a zaenkrat je tako dobro!👍
Tasty Dash je pretežak, da bi bil uživan. Na 20. stopnji sem bil obtičal z več kot desetimi neuspelimi poskusi in moral sem uporabiti dragulje, da sem si kupil pot iz neuspešnih 19. Tasty Dash je velik del napredka v celotni igri. Sama igra vas resnično potiska, da porabite denar za nadgradnje in goljufanje, da lahko pridete kamor koli
To ocenjujem s 3 zvezdicami, ker je vlečenje stvari res stresno, ker ostane tam.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Nezahtjevne igre amid
Priprava hrane traja predolgo, skladiščenje pa se prehitro polni.
Svojo oceno sem spremenil s 3 zvezdic na 1. Namestil sem posodobitev, ki je izšla danes. Igra mi ves čas govori, naj posodobim in se ne morem prijaviti. Verjetno je bilo zabavno, dokler je trajalo?
Zabavno in enostavno za upravljanje! Čakalne dobe niso tako dolge, kot si mislim 🤔.
Vsekakor ima potencial, da se spremeni v denarja lačen, dolgočasen grozd ***, kot je World Chef, toda zaenkrat v redu, nehaj vse nadgradnje podražiti!
Igra je odlična, vendar je mini igra s serviranjem hrane na časovnik smešna. Nočem niti igrati, potem ko sem zapravil veliko diamantov, nemogoče je zmagati. Če bi bilo to bolje, bi dal 5 zvezdic.
Ta igra je najboljša kuharska igra, na voljo je kmetovanje in dostava hrane ter različni kuhalniki s svojimi lastnostmi. To vas samo spomni, kako resnično je kuhanje. (Btw nisem robot)
okusen pomišljaj bi bil lažji, če bi se dotaknili hrane in sestavin in bi šli na hrano ali osebi, ki to želi. povleci in spusti je na trenutke nedosleden in zaostaja. tasty dash je precej težak na stopnji 36, čeprav sem videl, da se ljudje pritožujejo nad višjimi ravnmi. in 25000 zlata za odpiranje čolnov je malo smešno.
"Zmogljivost skednja in shrambe je bila ponovno uravnotežena. Zdaj imamo v naši shrambi več prostora za obroke, pripravljene za postrežbo. Ker ne gredo več v skedenj, je bila tudi omejitev skladiščenja skednja popravljeno. Zahtevamo, da ustrezno upravljate predmete v vašem skednju in shrambi." TO je bil njihov razlog, da so nam odvzeli skladišče v hlevu. To popolnoma ne upošteva, za kaj smo porabili svoj čas in denar za nekatere, da bi povečali ta prostor. Pridelki zavzamejo veliko več prostora kot ena jed!
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Diverse czn
všeč mi je ta igra, tako zasvoji in dobra, cena stvari je v redu, toda ko želite kupiti nekaj z diamanti, stane več kot 100 diamantov, hrana traja nekaj časa, da se kuha in zato sem tej igri dal 4 zvezdice
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Інше qxe
Koncept igre je zabaven, vendar so nagrade prepocene. Kot da bi me prisililo, da svoj denar porabim za opravljanje vseh del. V tej igri sem užival le nekaj ur in mislim, da ne morem več igrati, ker moram odkleniti te nove peči s svojim denarjem. Če U določite nagrade, na primer pri doseganju dosežka; od 1 diamanta do 10-30 diamantov, potem se bom vrnil in igral to igro.
Sever ne želi več ostati Connected. V upanju, da bo posodabljanje to popravilo iui f not, prosim, popravite na svoji strani. Hvala
Po posodobitvi je zamrznila mojo igro, ne glede na to, kolikokrat jo znova zaženem, me ni pustilo mimo tega enega zaslona

Tasty Town & World Chef sta v bistvu ista igra. Zberite se Social Point! Oba imata čudovito grafiko in obe sta smešno nadležni. 1) Začetni dragulji, ki naj bi jih dali v mojo banko po izpolnitvi zahtevane naloge, se niso pojavili. 2) Čas kuhanja ni prijazen do igralca; npr. @testo sta, potrebujemo 2 m za posodo-1 in 15 m za posodo-2! Nadgradnje postaje/chefa so ena jed naenkrat – ne celotna postaja.3) Če želite dobiti dober # dragulj, razvijalci aplikacij želijo vaše prave $$ že od začetka!!!
Sprva je bilo zabavno, vendar se res močno trudijo, da bi te pripravili do porabe denarja. Igra je v veliki meri odvisna od nakupa in porabe diamantov. Skoraj nemogoče je napredovati skozi stopnje, ne da bi nekaj kupili. Neprijetno postane, ko vas nenehno bombardirajo z oglasi. Odstranjeno bo.
Zagozdi me pri dvigovanju ravni. Ne morem klikniti X pojdi ali celo pomagati, bo samo ostal tam in mi rekel, naj kliknem mizo in ne morem, to je neumna igra 😠 Izbrisal sem jo in znova namestil na ponovno zagnal in zaradi tega sem se vrnil na staro, grozno je! Če bi lahko dal negativno, bi brez dvoma.
Napredek je nekako počasen.. kot da potrebujem več draguljev za večjo nadgradnjo, vendar se zdi, da nagrade ne dajo veliko... niti tovornjaka s hrano ne morem nadgraditi, ker pomembne stvari, ki jih želim, potrebujejo veliko draguljev.. želim si, da bi lahko imamo tudi možnost zvišanja cene hrane, da bomo hitreje zaslužili..
Odličen ubijalec časa, všeč mi je mini igra, preprosto ne maram vlečenja predmeta do osebe, ker se ne registrira vedno, igral sem igre s hrano, kjer tapnete predmet in gre do prave osebe, postaja vse hitreje in hitreje in manj časa ....TODA na splošno res uživam v tej igri
Brez draguljev ne morem zelo daleč. Ne dajejo draguljev, če sploh. Igra z denarnico. Sicer pa je bilo zabavno. Vendar ne igram denarne jame. Odstranjeno.
Bilo je super, dokler se ni začel ADS za kozarce za dragulje. Zdaj, vsakič, ko zbiram s katere koli mize, igra zamrzne in ponudi nakup kozarca za dragulje. Za nadaljevanje normalne igre moram zapreti in znova odpreti igro.
Nisem vesel, da sem šel samo po svoje nagrade draguljev in rekel, da sem dobil 15 ali nekaj podobnega in sem že imel 6 draguljev, potem pa jih je vse odvzelo.
hrana kuhaj do prekleto počasi smh dobra igra, ampak upočasni, ko sem prvič prenesel igro, nisem imel niti enega dragulja za nadgradnjo z njo samo kuhaj hrano, da upočasnim ljudi čakajo fa eva za hrano imaš stranko zunaj, ki čaka, medtem ko hrana počasi kuha
že posodobljen, ampak zakaj?, ne morem predvajati njegovega nalaganja 70 % tako žalostno
predrago in bi morali dati vsaj brezplačno zlato škatlo na vsako raven navzgor, ker traja večno, 2 pridobita 1.
To je zelo dobra igra, vendar mi ne daje diamantov. Opravil sem tudi veliko nalog, vendar ne daje. Ponovno sem prenesel tudi igro, vendar se to zgodi vsakič. Prosim, popravite to, niti ne bom odstranil te igre😡😡
Dal bi 5 zvezdic, vendar potrebujemo več denarja, saj moramo porabiti za posodabljanje receptov in moramo kupiti tudi nove kuharje. Všeč mi je, da daje več draguljev kot druga igra.
Svojo oceno sem moral takoj spremeniti v 1 zvezdico... takoj, ko sem nehal pregledati igro, se je nekaj zamotalo... Vrnil sem se k igri in imela sem povezavo do mojega facebooka, nič hudega, vseeno se rad igram s prijatelji , potem pa se začne vadnica, ki po nekaj korakih zamrzne in mi ne dovoli ničesar narediti ... samo puščica, ki poskakuje po zaslonu ... zdaj ne morem več igrati ... popolnoma zgrožen, sploh ne vem, kako začeti to popravljati
Ta igra je pravzaprav zelo zabavna, ko se lotiš... Jaz sem 19. stopnje in mi je še vedno zelo všeč. Nadaljuj z dobrim delom. Redko najdem aplikacijo prek fitplaya, ki mi je všeč več kot en dan. Hvala vam!
V tej igri zelo uživam in igram vsak dan. Ima svoje pomanjkljivosti, a na splošno zelo uživam v igri. Pred kratkim je naključno prenehal delovati za en teden in kljub večkratnim poskusom stika nisem imel nobenega odgovora od administratorjev. Tako da dokler ne gre nič narobe je v redu

Sprva sem užival, a se je hitro zmotil. Skedenj poln in shramba prazna-skladišče je daleč. Preveč stvari potrebuje dragulje za napredek. Preveč kovancev za napredovanje kuharjev in odklepanje receptov. Samo še ena igra sesanja denarja. Imel je velik potencial, a ni uspel.
Precej neverjetna aplikacija. Je pa preveč zasvojenost. In nakupi v aplikaciji so predragi, vendar jih ne kupujem.
zelo zelo zasvojen je tako kul in super 👌, ko ti je dolgčas, samo igraj to igro. kot da ni oglasov. vam ni treba plačati. in je tako zabavna, da je ta igra super, da bi jo zagotovo morali dobiti, je tako prižgana, pojdi in jo prenesi tako kul. in nikoli niste pod stresom zaradi ničesar, tako da če ne želite igre, ki vas obremenjuje. potem bi morali dobiti to igro, je to prava igra za vas. Upam, da boste uživali v tej igri, ker mi je všeč, jo preverite .
To igro je zabavno igrati, vendar obstajajo področja, ki jih morajo razvijalci popraviti, da bo delovala nemoteno. "Dash" del igre hitro preneha delovati na meni nemoteno, da bi dobil nagrade itd.
Všeč mi je ta igra je tako zabavna in privlačna. Tako so lahko možnosti zelo realistične in ciljno usmerjene Ljubim te.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game სხვადასხვა lit
To je neverjetna igra, ki povzroča super odvisnost. Vendar pa igra napake, kjer se moj klepet ne nalaga več dni.
V vadnici sem zmrzoval, da bi dodal prijatelje in mi ne bi pustil, da preskočim ali zaobidem ... Tudi jaz sem res užival v igri, a zdaj ne morem igrati. Poskušal sem odstraniti in znova namestiti in še vedno zamrzne na isti točki.
Nova posodobitev bi morala biti nova igra, v celoti je spremenila vse o igri in načinu, kako jo igrate. Nekateri obstoječi kuharji so se nenadoma spremenili v različne tipe, na primer moj barista je izginil, zdaj pa moram najeti drugega barista kuharja. Posodobitev je bila grozna in preveč spremenjena..verjetno se ne bo več predvajala.
Kar mi ni všeč, so diamanti, ki jih zaslužiš, gredo v kozarec, potem pa jih moraš kupiti nazaj, potem ko si jih zaslužiš brezplačno. Potem, ko je kozarec poln, gredo vsi diamanti, ki jih zaslužite, propadli. Kozarec morate odstraniti iz igre.
To igro bi si bolj želel, če bi se kuhar hitreje izenačil..15 minut priprave jedi je malo dolgočasno
Najprej, ko začnete igrati, je to super, ko pa pridete do stopnje 8, vam pove, da pomagate prijateljem tako, da nato daste kavna zrna, vendar jih dobite na stopnji 23. Ne morete jih dobiti in ne dovoli vam, da igrate, dokler narediti. To je grozno
Cell Expansion Wars Strategiya hxtk
Nenehno dobivam napako, zaradi katere se igra zamrzne pri stopnji 8. Povišam se in vadnica je obvezna in mi pravi, da moram Juliji dati kruha, vendar ga nimam, zato moram uporabiti dragulje, kar je zanič, ker težko jih je dobiti, a kljub temu mi igra tudi tega ne bo dovolila izbrati in kar naprej kaže puščico vanj. Nimam, ker ni bilo treba narediti pekarne do stopnje 8. Zakaj mora biti kruh, in če je to tako potrebno, zakaj nam potem ne bi dali draguljev!
Posodobitev: poskusiti pridobiti dragulje je skoraj nemogoče, razen če jih kupite. Če je ta igra za vsakogar, mora biti pridobivanje draguljev bolj dostopno. Tudi možnost menjave kovancev za dragulje bi pomagala. Nimajo vsi denarja za porabo.