Post by agtrabanalbe on Feb 19, 2022 7:12:27 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ What the Hen: Wejście smoków! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ What the Hen: Wejście smoków! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ What the Hen: Wejście smoków! 2022 version ▞▞▞
Uwielbiałem zwariowane sposoby robienia tej gry, ale powodem, dla którego nie oceniam jej na 5 gwiazdek, jest to, że spodziewałem się, że będzie miała bardziej zwariowaną fabułę. Gra nie ma prawie żadnej historii.
Poprosili więc dałem. Sheesh czekaj na uczciwą recenzję
Ok, drpd xda
Myślę, że oglądam więcej reklam niż gram w twoją grę. Za dużo.
Fajna gra on on on nazwał nazwy niektórych kart
Reklamy wymuszone. Nierówne dopasowania wykonane przez twórców. Połowa ludzi, z którymi myślisz, że walczysz, nie istnieje. Stworzenie niektórych zespołów zajęłoby setki osób. Wypróbuj i usuń też
What The Hen: 1on1 summoner game حکمت عملی aaj
Ta gra jes bardzo fajma dorz jes podobna troche crash roayle
Po każdej grze gry nie skrzynek i musi wyłączyć i włączać. Ja wygrywam te bitwy.
Super!!!!!
NIE DZIAŁA ! Nic więcej do dodania...
What the Hen : Voilà les dragons ! Stratégie yrrf
PogChamp widzowie
Niektóre karty są zbyt op, karta, którą mam z muszkietem, może zabić ludzi w pierwszej sekundzie gry. Clash Royale jest bardziej zbalansowane i bardziej mi się podoba.
ta gra jest bez znaczeniaa okropn
Zabawne i warte pobrania, SUPER WCIĄGAJĄCE !!!
Za dużo reklam, inaczej jest fajnie
Właczyła się tylko raz. Wywala do pulpitu.
Cats & Dogs 3D Nezahtjevne igre etjl
Kiedyś był dobry, teraz jest do bani.
Gra jest gr8 lub była na początku, ale teraz po prostu chce cię ograbić .... każdy pojedynczy przeciwnik jest OP .... jak gracz f2p ma ich pokonać ...

Warto pobierać tą grę jest bardzo fajna
Dobra, ale potrzeba więcej ulepszeń
Uwielbiam, że gra ukończyła wszystkie poziomy czekając na poziom 401. Hej, kiedy pojawią się nowe poziomy
Jest bardzo wahania
What the Hen: ¡Operación Dragón! Estrategia fli
Nie polecam takiego gówna
jest tyle reklam
Na początku jest fajna ... Ale później da się co raz poprawić problemy ma tylko dobry kart , jak sie kupię karty do lepszej karty ... więc moja opinia ostateczna, że trzeba wydać na tą grą około 50 , 60 zł żeby dało sie grać . Np grałem 10 minut temu i mam 1 lvl na epickiej prawdopodobnie około a dali mi przeciw który miał 4 lvl , i miał mój na około 7 hitów . Ps mogli być mogli, że mogli czekać na długo na przeciwnika około 4 , 5 sekund nawet nawet około 6 lub 7 . Gra nie jest przystosowana dla ludzi ze słabymi nerwami ( czyli dla mnie ) :- .
Bardzo fajne podobna do clash Royal ale lepsze 😎😎
Cieszyć się grą. Mam nadzieję na zakup odtwarzacza mpre!
Podoba mi się
Gra świetna ale tego miejsca na arenie zrobił się możliwość grania tylko arena masterami niestety nie ominąć
Twoja głupia mała gra, która miała być zabawna, sprawiła, że chciałem się zastrzelić, a właściwie chcę cię zastrzelić
Po drugiej stronie gra tylko dla kupujących kryształy. Od tygodnia mimo, ze gram na prawe duzo nie zfobylem ani jednej fioletowej karty. Grywalność padła kryształy, troche z tymsadziliscie, 10ow na dobe, najwieksza skrzynka z 16 fuoletoeymi moze bedzie dla mnie mozliwa do otworzenia za rok
What The Hen: 1on1 summoner game Strategi nax
Nie mogę nawet grać przez większość czasu, ponieważ wszyscy moi przeciwnicy mają karty, z którymi nie mam szans.
Super gra fantazyjna i przyjemna
Nudne