Post by speakunfisiwin on Mar 14, 2022 23:40:41 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор точок ▞▞▞
▞▞▞ PAW Patrol: Rescue Run 2022 version ▞▞▞
Щойно придбав це, але на початковому екрані здається збій, він не дозволяє налаштувати будь-які дані гравця, щоб ви не могли грати в гру, мені повернули гроші, і я отримаю для моєї дитини іншу гру. Його улюблене шоу «Соромно, як Щенячий патруль».
Не дозволю мені вказати ім'я і пограти мати дуже нещасну дочку!
Не можу продовжувати вводити своє ім’я
Вони забирають у вас гроші, і завантаження не працює - продовжує невдало під час встановлення. Не піддавайтеся шахрайству, як я.
продовжує говорити, що кредити оновлення я сплачено 3 рази!!
Чому ми не можемо грати в центрі міста, будь ласка, повідомте нам, коли це буде виправлено
Щенячий патруль Могутні цуценята Щенячий патруль Готові перегони порятунку Щенячий патруль Морський патруль Щенячий патруль Повітряний патруль Щенячий патруль на ходу Щенячий патруль Повітряний і морський щенячий патруль Ruscue Run Щенячий патруль Щенята до рятувального щенячого патруля
Страшно, отримати лише три рівні, які в основному однакові один з одним. І жарт... вони хочуть ще 4 фунти, щоб отримати останні два рівні, які, безсумнівно, будуть такими ж, як перші три.. з іншим фоном.
PAW Patrol: Rescue Run Przygodowe hqik
Все, що я хочу сказати: мені це подобається
Дійсно хороший додаток, завантажте його, будь ласка
Мені це дуже подобається, але... ЧОМУ ЦЕ БРИТАНСЬКЕ... Будь ласка, виправте це, їхні голоси зводять мене з розуму!
Не вдається пройти повз екран значка. Я вибираю один, щоб ввести ім’я дочки, літери, які я вводжу, не з’являються на екрані, і це не дає мені робити нічого іншого. Я завантажив близько тижня тому для своєї дочки і тільки що намагався ним скористатися, тому тепер опція відшкодування з’явилася в моєму обліковому записі Google Play. Виправте це або поверніть мені гроші, будь ласка, це смішно, скільки проблем у людей з цією грою!!
Серйозно... платний додаток і все ще просить купити в грі?
Моєму синові це подобається, оскільки йому 3 роки, і гра проста. Хоча це дорого за те, що я був щасливий заплатити за оновлення, тільки там сказано, що мобільний платіж не ініціалізовано, тому ми не можемо. У мене немає інших проблем з іншими програмами щодо цього. Дуже розчарована тут дитина.
Це добре Оцінка 5 зірок
Заплатив 3,50 євро і так і не пограв, це не дозволить мені ввести ім'я дитини, таке шахрайство.
WW
Там написано "Використовуйте клавіатуру, щоб ввести своє ім'я", але коли я намагаюся ввести, клавіатура зникає. Ви не можете грати без введеного імені.
За плату за це знадобилося багато років, щоб завантажити, а потім він не відкривається, каже, що покупка не була ініціалізована, кілька разів намагався видалити та встановити знову, але сказано, що я її придбав. Моя внучка так розчарована!!!
Базова графіка, нудна гра. 3-річна дитина втратила інтерес за кілька хвилин. Завищена ціна.
Ви справді збираєтеся виправити цю гру, чи ви задоволені тим, що виманюєте у людей їхні гроші??
Трата грошей
я кохав
Завантаження займало багато років, а потім продовжувало скасовувати завантаження до його завершення. Мій син дуже розчарований
Дуже погано. Дорогий і нефункціональний. Ця програма схожа на шахрайство.
Це зовсім інша гра, і це дуже хороша гра
це не вийде, не купуйте
Tri Peaks Solitaire Islands Korttipelit lzb
Добре, що я став на коліна, щоб озвучити в ньому sct zuma, щоб це звучало добре.
Моя дитина 8-річний хлопчик, йому це подобається
Завантажив гру, оскільки мій хлопчик любить Paw Patrol, але не вдалося встановити її з кодом помилки 505. Дуже дратує, враховуючи, що це єдина доступна офіційна гра Paw Patrol.
Як зробити це так добре, ніж добре
Гірська гра, не купуй
Неможливо обірвати центр міста
Не вдається ввести ім’я, тому не можна пройти повз сторінку входу
Гроші гроші гроші. Купити купити купити. Ви повинні придбати гру, досить без проблем, але після кількох рівнів вам потрібно придбати більше рівнів. Вони забирають забагато сторінок із книги EA. Ігровий процес в порядку, але постійна потреба купувати все ні.
Дуже злий платить за використання цього додатка і навіть не можу нічого зробити з ним, тепер змушений видалити його, оскільки мій син бачить його і дуже засмучується, що не може грати в нього!!?? Повернення!

3 коротких рівня! Мій 5-річний малюк закінчив 3 рівні менш ніж за 10 хвилин, і тепер він вимагає 1,99 доларів США за ще 1 рівень. Ніяк не «заробити».
зробив покупку для моєї дитини, оплата успішна, але додаток не розблоковано!!! це шахрайство!!!
Ця гра не працює.
Нарешті встановлено з 6-ї спроби після покупки. Три рівні, і вам доведеться заплатити більше грошей, щоб відкрити наступний рівень. Який абсолютний жарт. Розробникам і Nickleodeon має бути соромно за таку полювання на маленьких дітей. Накип земний.
Не можна ввести більше однієї літери під час введення імені і не можете підтвердити ні кнопкою "зроблено", ні клавішею введення на клавіатурі??!
лайно Оплата не ініціалізована!!
Видалений абсолютно багато мого телефону заплатив за це і продовжує говорити про помилку та не можу встановити, не вражений
Оплачено за те, що не можу ввести ім'я, онук з нетерпінням чекав цієї гри, витрачені гроші. Завантажено вчора пізно ввечері, тепер немає можливості для повернення грошей
Попередні негативні погляди правильні, і ви не повинні його завантажувати.
7-річній дитині промили мізки через погану гру, яка забрала мої гроші. Також вилітає, коли не відкрито.