Post by speakunfisiwin on Mar 15, 2022 0:02:53 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish Vocabulary Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish Vocabulary Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kods vairāk punktu ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish Vocabulary Words 2022 version ▞▞▞
Efektīvs un vienkāršs veids, kā apgūt vārdus.
Tā ir labākā lietotne spāņu valodas vārdu apguvei, lai gan ir grūti apgūt visus vārdus bez labas prakses
Lūdzu, palieliniet skaļumu
Jautri un vienkārši
apmierinošs...
Ļoti noderīgas vienkāršas zibatmiņas kartītes, un kontekstuālie teikumi ir ļoti noderīgi.
Learn Spanish Vocabulary Words განათლება tdms
Viegli izmantot. Prieks, ka var iet savā tempā.
Pagaidām man patīk šī lietotne, tikai kaitinošā daļa ir duolingo papildinājums, kas tiek rādīts, citādi man nav problēmu
ļoti noderīgi, ja tiek savienoti ar Rosetta akmeni
Lieliska lietotne spāņu valodas apguvei
Man ļoti patīk lietotne, taču man nepatika saņemt paziņojumus pulksten 23:00 vai darba vidū. Es jautāju, kā es varu pielāgot paziņojumus, bet es nesaņēmu atbildi. Tāpēc es atinstalēju lietotni.
Vienkāršs un vienkāršs veids, kā iemācīties spāņu valodu.
Reklāma, bet tā vērts

Manuprāt, tas ir pārsteidzoši, jo tik pārsteidzoši gribēju iemācīties spāņu valodu, lai zinātu trīs valodas vienlaikus
Learn Spanish Vocabulary Words განათლება tdms
mīlu to! cilvēki man saka--- vocab, vocab, vocab!! šis ir labākais!
Reklāmu ir daudz, bet tās ir īsas. Lietotne līdz šim ir diezgan laba.
Ļoti noderīgs. Jūs varat daudz mācīties.
Lieliski. Patīk. Viegli, ātri un izklaidējoši
Es nevarēju izturēt teksta pārvēršanas runas dzinēja stulbo balsi.
Es tikko pabeidzu pirmos 50 vārdus, un man ļoti patīk lietotne. Vienkāršs, bet tieši tas, ko es gribēju. Apbrīnojami!
Es jutu, ka izruna bija briesmīga. Mans vīrs un viņa ģimene ir no Dienvidamerikas, un man ir draugs Spānijā, un neviens no viņiem neizklausās šādi. Personai ir spēcīgs akcents, it kā viņa būtu no Ķīnas. Man bija jāatrod labāka lietotne.
Man nav ne jausmas, kāpēc citi šo lietotni novērtēja labi. Tā ir lieliska koncepcija, slikti izpildīta. Nav iespējams sistemātiski apgūt jaunus vārdus un izsekot savam progresam. Ja velciet nepareizā virzienā, to nevarēs atsaukt. Tas ir tīrais haoss.
Lielisks veids, kā saglabāt garīgo asumu. Jaunas informācijas ievietošana smadzenēs ir apzinātas funkcionalitātes atkārtots apstiprinājums. Ļoti pārliecinoši 68 gadus vecam cilvēkam.
Šis man ir ideāls. Es mācos daudz jaunu vārdu.
lieliski
Patīk lietotne. Ļoti lietotājam draudzīgs
Labākā kartīšu lietotne, ko līdz šim esmu atradusi
Impara il vocabolario spagnolo Istruzione knwj
Learn Spanish Vocabulary Words Образовање fva
Lieliska lietotne vārdu krājuma apguvei! Tajā pat ir spēles vocab un masc/fem vārdu praktizēšanai.
Lieliska lietotne, tiešām iesaku visiem 👍
Tas ir labi, bet ziniet, ka tā ir spāņu valoda, tāpēc balss ir klusa un daži vārdi nav izplatīti pārējā spāņu pasaulē
Esmu izmēģinājis šo lietotni bulgāru valodā un turpināju to izmantot pēc citu spāņu lietotņu meklēšanas. Es domāju, ka tas ir viens no labākajiem
Lieliska lietotne, bet es vēlos, lai es varētu pievienot savus vārdus.
Lietotne ir ļoti noderīga, lai apgūtu valodas vārdus. Lieliska ideja un labs interfeiss. Liels gracias a los creadores

Es instalēju lietotni un priecājos, ka katram vārdam bija pievienots piemērs, lai es saprastu, ka katrs teikums ir nepareizs. Katrā teikumā bija vārds "el or la" (kas nozīmē

Learn Spanish Vocabulary Words Образовање fva
Gracias... Tā ir patiešām lieliska lietotne
Lieliska lietotne, ja mācāties. Tas ir ļoti jautri un viegli lietojams.
man tas patīk
Lielisks atsvaidzinājums par vārdiem, ko iemācījos 4 koledžas spāņu valodas semestros. Manuprāt, interfeiss vārdu apguvei ir nevajadzīgi sarežģīts. Mazliet mulsinoši un satriecoši. Turklāt papildinājumi ir bieži un trokšņaini.
lūdzu, man vajag šādu latīņu vārdu.
Ārkārtīgi elementāri. Lielāko daļu vārdu var iemācīties citās lietotnēs.
pārāk daudz reklāmu
Labi mācīties spāņu vārdus
Lieliska flash mācīšanās. Ļoti profesionāli
LOL Surprise! Room Makeover სხვადასხვა pjva